KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Klaudia: 10 kg fogyás 2 hónap alatt

Sziasztok, Klaudia vagyok. Van két gyermekem, a kisebbik most 10 hónapos. Szülés után 95 kiló voltam (182 cm magas vagyok). Szoptattam a babát fél éves koráig, ezért ki kellett találnom valami tartható, egészséges módot a fogyásra. A fél év alatt nem értem el látványos eredményeket, ahogy a képen is látható... :D (mivel nem voltam hajlandó egy "dagadt" képemet se megtartani, csak ezekkel szolgálhatok).
A zöld ruhás "előtte" kép májusban készült egy esküvőn. Miután megláttam, iszonyúan kiborultam, ekkor szembesültem csak azzal, valójában hogy nézek ki. Ekkor kezdtem el a KalóriaBázist használni és elkezdtem rendszeresen (heti 3-4 alkalommal 1-1 órát) úszni, de nem csak úgy, hanem gyógytornán (amúgy is jól jött a gerincferdülésem miatt). Egyféle termogén fogyibogyót szedtem (szedek) mellette. Összességében két hónap alatt fogytam le 78 kilóra, mellette meg izmosodtam is (végre), hála az úszásnak.
A KalóriaBázis rengeteget segített, mert végre tudom, mit eszek, az mennyire jó nekem, és ha "csalok", azt hogy korrigálhatom. Azelőtt gondoltam, a spenótos párna királyság, mert kicsi, meg zöldség van benne. Már tudom, hogy a napi keretemnek kb az egynegyede kalóriában, plusz tele van zsírral. Ez mindent elmond, hogy is értelmeztem az "egészséges ételeket" a KalóriaBázis előtt. :D Összességében igyekszem tartani magam a keretemhez, ha egy nap kicsúszom, igyekszem másnap korrigálni. A legjobb, hogy nem kínlódom, nem koplalok, sikerült életmódot váltani és tudatosabban enni.
Érzésben milyen volt? Fogyni akartam, ezért egyszerűen eldöntöttem, hogy nem állok le, míg nem sikerül. Még távolról sem végeztem (73 kiló az álomsúly számomra), de végre kezdek tetszeni magamnak. Ezt nagy részben az oldalnak köszönhetem, KÖSZÖNÖM!!!
Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2