KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Ingicim: 17 kg fogyás 5 hónap alatt

Igyekszem pár sorban összefoglalni a történetemet, bár még nem mondanám sikersztorinak, mert úgy gondolom van még mit alakítanom magamon.
Fogyókúrámat július 1.-én kezdtem 71 kg-ról, előtte mindent megettem ami jólesett, amennyi jól esett. Aztán rátaláltam a KalóriaBázisra, beállítottam napi 1200 kalóriát és ezt igyekeztem tartani. Első hónapban nagyon nehéz volt, rá kellett döbbennem, hogy képes voltam megenni akár 3000-3500 kalóriát is előtte. Bevallom nem vezettem naponta az étkezéseimet, de rengetegszer néztem meg mi mennyi, egy idő után berögződik.
Lassan elkezdtek olvadni rólam a kilók, időnként elmentem bohóckodni az edzőterembe is, bár ezt a részét nem vettem komolyan. Közben rengeteg dolgot olvastam, fogyókúrákról, diétákról és arra jutottam, egyik sem ér semmit. Megtetszett az az elgondolás, hogy ne együnk olyasmit, ami hirtelen megemeli a vércukorszintet, ezt kombináltam az 1200 kalóriás keretemmel. Szeptemberben letettem a cigit! Előtte elszívtam napi másfél dobozzal, aztán egy nap úgy döntöttem nem kell, csak hátráltatja a fogyókúrámat, hiszen sokszor eszek feleslegesen, csak mert rossz a szám íze, csak mert fáj a gyomrom a cigitöl... A napi 3-4 étkezés és minimum 2 liter folyadék nagyon fontos, erre is rá kellett jönnöm. Elhagytam a fehér lisztes dolgokat, a kenyeret, az étolajat és a cukrot. Már a kávét is cukor nélkül iszom, régen 3-4 cukorral! Október közepéig fogytam 14 kilót, majd november végéig még 3-at, azóta tartom a súlyomat. Most megfogadtam,hogy januártól a mozgást is beiktatom :) Szeretnék még 4 kilót leadni, hogy kereken 50 legyek, aztán feszesebb, izmosabb lenni. Nem adom fel!!!
Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2