KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Bojtika: 26 kg fogyás

Tavaly nyár elején egyedül maradva, meg kellett állapítanom, hogy az a kerekded, energiátlan, izomgyenge valaki nem én vagyok. 74 kg voltam, pedig a mérés előtt néhány héttel már próbáltam a saját természetes étvágyam szerint étkezni, tehát valószínűleg lehettem 75-76 kg is eredetileg, pedig soha nem voltam még ennyi.

Akkor már 54 éves voltam, elég sok tapasztalattal, szerencsére ösztönös makacssággal is felvértezve. Tudtam, hogy számolnom kell, mert ezt a módszert követtem már 81-ben is, amikor utcai futóversenyeket kocogtam végig, egy gramm túlsúly nélkül, és remek egészségben, 48 kilósan. Szerencsére elég hamar rátaláltam a Bázisra, így megint a 48 kg közelébe kerültem, bár a kondícióm még nem tökéletes.

Nem hiszek semmiféle étkezési elméletben, fogyókúrás divatban vagy irányzatban. Csupán igyekszem a testem jelzéseit minél jobban érteni.

Az 56. születésnapom a második 56 évem kezdetét jelentette.

Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2