KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!

Ismét történt pár konstruktív célzatú farigcsálás az oldalon. Szokás szerint, ha valami hibát, furcsaságot tapasztaltok, akkor legtöbb esetben a Control-F5 kombináció megnyomása megoldja a problémát (ezt mind a Főoldalon, mind a recept felvitel oldalon meg kell csinálni). Ha nem, akkor a megoldás az, hogy a gyorsítótárat ki kell törölni: Firefox és Chrome alatt: Ctrl-Shift-Delete, majd a felugró ablakban csak a Gyorsítótár (angolul Cache) legyen bepipálva, majd OK. Indítsd újra a böngészőt, jelentkezz be újra, remélhetőleg a probléma megszűnt.

Az újabb fejlesztések a következők:
  • A fix napi keret kérdésére végre sikerült megoldást találnunk. Mostantól Te döntheted el, hogy célod elérése érdekében naponta igazodjon a testsúlyodhoz a Napi keret, vagy pedig mindentől független fix Napi keretet szeretnél-e látni. Ezt a Főoldalon a Napi keret doboz "Beállítások" gombjára kattintva tudod megtenni. Ha fixre állítod, bármikor visszatérhetsz a célhoz igazított megjelenítésre és fordítva.
  • Kapcsolt felhasználók opció az Eszközök menüben. Ha szeretnéd az oldalt közösen használni családtagjaiddal, ismerőseiddel akkor itt állíthatod be őket kapcsolt felhasználónak. Ennek lényege, hogy látjátok és kiválaszthatjátok az egymás által felvitt ételeket és recepteket. A kapcsolat létrehozásához elég ha megjelölsz valakit és Ő IS megjelöl téged (nem küldünk külön üzenetet a bejelölésről, erről a másikat külön értesítened kell), ezt követően a keresőben már kereshetők is az egymás által felvitt ételek. A kapcsolat törölhető. Ha csak egyedi esetről van szó (pl. valakinek elküldenél egy receptet a fórumon), akkor erre továbbra is azt ajánljuk, hogy az étel adatlapját megnyitva (kék "i" betű a keresőben), másold ki az oldal címét és ezt a linket küldd el.
  • Keresőablak javítása. Egy számunkra is nagyon zavaró dolgot sikerült végre megoldani. A probléma az volt, hogy ha már kiválasztottál egy ételt a keresőben, akkor ha ezek után visszakattintottál a keresőkifejezésre, akkor az egészet kijelölte, nem lehetett a szövegből részeket kijelölni, kitörölni, a kurzorral bárhova bekattintani. Most ezt javítottuk, az utólagos keresésmódosítás így sokkal egyszerűbbé vált.
  • A receptek hozzávalóit most már utólag is módosíthatod egy kattintással, nem kell kitörölnöd és újra felvinned őket. Ez ugyanúgy működik, mint a "Megettem listában", azaz a javítani kívánt hozzávaló sorára kell kattintani.
  • Tápanyagok megadása grammban. Mostantól arra is van lehetőség, hogyha magadnak szeretnéd pontosan grammban beállítani a tápanyagok előirányzott napi mennyiségét. A Főoldalon a Napi tápanyag javaslat dobozban kattints a "Beállítások" gombra, majd itt válaszd a "Beállítás grammban" lehetőséget.
  • Saját topik létrehozásának megszüntetése a fórumban. A szabad topiknyitással sajnos elég sok felesleges topik létrejött, ami a fontosabb témákról elvonta a figyelmet. Mire észbekaptunk az új topik már tele volt hozzászólásokkal, így törölni sem "volt szívünk". Mostantól az erre kialakított topikban tehettek javaslatot arra, hogy milyen téma hiányzik még szerintetek az oldalról: https://kaloriabazis.hu/post?topicid=197
  • A Főoldali "Jegyzet írása a naphoz" ablak (kis füzet ikon a mai napot jelölő sáv végén) tágasabb méretet kapott.

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2