KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

KalóriaBázis Youtube csatorna

Sziasztok!

Úgy döntöttem megpróbálkozom egy videósorozat elindításával. Mondanivaló lenne bőven, komolyabb és kötetlenebb témákban is. A dolgot hosszas tépelődés előzte meg, mivel a youtuberség nem áll hozzám közel, jobb szeretek a háttérben maradni, de végül mérlegelve a lehetséges előnyeit a dolognak, úgy döntöttem belevágok.
Lennének összefoglaló rövid videók az oldal használatáról, a jó célbeállításról, stagnálásról (tehát egy csomó infó összefoglalva pár percben egy adott témában), lehetnének meghívott vendégek, írhatnátok kommentben, hogy miről szeretnétek hallani, stb, stb.

Mindezt csak az én kitekeredett "humoromba" burkolva vagyok képes közvetíteni, mert anélkül nincs motivációm. :) Ez az első videó inkább ebből ad ízelítőt, remélem nem vesztem el a felhasználók felét :).
Ha szeretnétek folytatást, akkor iratkozzatok fel, én ebből látom van-e igény az egészre.Üdv,
Máté
kaloriabazis.hu
Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket
Az oldalt mindenki csak saját felelősségére használhatja! Minden, ami a kaloriabazis.hu oldalon megjelenik, csak javaslatnak minősül. E javaslatok nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát vagy bármilyen előírt kezelést.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2