KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!
 
 
A kaloriabazis.hu és az ÁEEK (Állami Egészségügyi Ellátó Központ) együttműködésének köszönhetően most lehetőségetek van az egészség több területére kiható, átfogó programban ingyenesen részt venni.
 
Az Egyéni Egészségterv program alapvető célja  az egyén egészségi állapotának fejlesztése, megtartása, az egyén egészségmagatartásának, tudatosabb egészségszemléletének kialakítása - különösen a nem fertőző - megbetegedések kialakulásának megakadályozása, korai felismerése, illetve a megbetegedések szövődményeinek elhárítása érdekében. 
A programban részt vesz több száz egészségügyi szakdolgozó (orvosok, egészség tanácsadók), akiktől a regisztrált felhasználók személyes egészségügyi tanácsot kérhetnek.
 
A programban való részvétel feltétele a http://egterv.aeek.hu oldalon történő regisztráció. Ezt követően a két fiók összekapcsolását a KalóriaBázis Eszközök/Beállítások menüben tudjátok beállítani.
 

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2