KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!

A leghatékonyabb fogyási módszert keressük!
Sokan használjátok az oldalt különböző diétázási módszerek kiegészítéseként, azaz a napi keret betartása mellett másra is figyeltek, bizonyos ételekből nem esztek, vagy különféle fogyasztószereket szedtek. Rengeteg féle irányzat van, egy részük hasznos, sajnos egy részük pedig teljesen haszontalan. Mi szeretnénk a rendelkezésünkre álló adatmennyiségből egy igazán hasznos információt kinyerni: megtalálni a leghatékonyabb fogyókúrás megoldást és egyben rámutatni azokra, amik nem sok eséllyel kecsegtetnek!

Ehhez első körben abban tudnátok segíteni, hogy megírjátok Ti mit alkalmaztok. Nem csak irányzatokat akarunk tesztelni, hanem fogyasztószereket, étvágycsökkentőket/bármi egyéb szélesebb körben elterjedt megoldást (kevésbé ismert megoldásokat ne küldjetek, mert a teszteléshez sok felhasználó adata szükséges). Ezeket mind felvennénk a listára, így mindenki aki részt akar venni kiválszthatná, hogy melyik módszert alkalmazza. Ezután, mikor elég adat összegyűlt, a módszereket lehetséges lenne számszerűsíteni és összhasonlítani, ezzel megtalálni a statisztikailag leghatékonyabb segítséget!

A fórumon gyűjtjük a módszereket, ha valamit még hiányolsz, szólj hozzá itt!

A lista eddig:
- kizárólag csak kalóriaszámolás
- szénhidrátszámolás
- paleolit diéta
- káposztaleves
- Turbó Diéta
- 90 napos diéta
- tojásdiéta
- ketogén diéta
- Atkins diéta

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2